
Cалат з цукіні, зеленню і фетою по-грецьки
Освіжаючий грецький салат з цукіні, м'ятою, сиром фета і оливковою заправкою із зеленню. Салат є прекрасною корисною і смачною дієтичною стравою. Добре поєднуватися він буде зі стравами з смаженої риби або риби, приготованої на грилі. Також подати його можна до гарніру, наприклад, до рису. За смаком, до салату можна додати нарізані соломкою свіжі огірки, солодкий болгарський перець, варені й нарізані скибочками яйця. За бажанням олію можна замінити сметаною, але бажано не більше 15% жирності (по можливості вибирайте 10%-ву), так як більш жирна сметана на смак тут буде підходити значно менше.
Ingredients
Цукіні
400 г.
М'ята
40 г.
Зелень
50 г.
Сир фета
60 г.
Олія оливкова
20 мл.
Часник
10 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Цукіні помити, натерти на крупній тертці, віджати зайву рідину. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Зелень і м'яту помити, просушити і подрібнити. Сир розкришити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores