
Салат із зеленої квасолі з яйцями
Простий, корисний і поживний салатик з відмінним смаком, який складається всього на всього з двох простих компонентів. Хіба таке можливо? Звичайно, якщо це салат із зеленої квасолі з яйцями. Стручкова квасоля, обсмажена з часником у вершковому маслі, надає насичений аромат, який чудово підкреслюють відварені яйця. Страва буде ефектнішою, якщо візьмете яйця з яскраво-жовтою серединкою. Майонезна заправка робить салат ситним і гармонійним на смак. До речі, майонез можете замінити несолодким йогуртом без добавок. Такий невигадливий, але в теж час цікавий і яскравий салатик складе прекрасну компанію картоплі, рису або макаронам. Його можна подати і до святкового застілля, і до сімейного обіду.
Ingredients
Квасоля зелена стручкова
400 г.
Яйце куряче
4 шт.
Часник
20 г.
Масло вершкове
10 г.
Майонез
40 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Квасолю відварити протягом 10 хвилин, а потім трохи обсмажити на вершковому маслі, додавши часник. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
02
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат. Охолодити протягом 10 хвилин, а потім подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores