
Соус для салату "Цезар"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
1 шт.
Rizzoli Salted Anchovies 850g
4 шт.
Garlic
1 шт.
Salt Egypt
1 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
1 ч. л.
Appel Worcester Sauce 1l
1 ч. л.
Deroni Dijon Mustard 200g
1 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
150 мл.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
50 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно гірчицю збити вінчиком із яєчним жовтком і сіллю в глибокій мисці. Додавати потроху оливкову олію, збити вміст миски до густоти майонезу.
02
Після того, як вся оливкова олія буде збита, додати в соус лимонний сік, мелений перець, вустерширский соус, товчене філе анчоусів, роздавлений часник і тертий пармезан.
03
Все збити вінчиком і подавати до салату "Цезарь".
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)