
Червоний вітамінний холодний суп
Яка прекрасна пора року літо, воно завжди дарить нам можливість насититись вітамінами з повна для того, щоб зустріти осінь повними сил. Скільки ж барвистих відтінків та смакових насолод ви отримаєте куштуючи цей корисний супчик. Насичений солодкою та хрумкою морковкою, червоним пекучим перчиком та відмінним смаком червоного м’ясистого помідора, курячий бульйон є незамінним компонентом страви, легким і водночас дієтичним. Насолоджуючись даною стравою, ви відчуєте не тільки як втамовується ваш голод, оскільки суп є надзвичайно поживним, а і те, як до вас повертаються сили та життєва енергія, необхідна протягом всього дня. Такий дивовижний шедевр надасть вам можливість відчути себе бадьорим і активним, незважаючи на гнітючу спеку літнього дня.
Ingredients
Перець болгарський червоний
3 шт.
Морква
3 шт.
Помідори
3 шт.
Бульйон курячий
400 мл
Олія оливкова
60 мл
Цибуля ріпчаста
80 г
Часник
2 зуб.
Оцет
2 ст.л.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Preparation steps
01
Дрібно нарізати моркву, червоні перці і помідори, викласти в каструлю і залити бульйоном. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити до м'якості моркви.
02
Розігріти сковорідку і додати оливкову олію. Пасерувати дрібно нарізану цибулю і подрібнений часник до золотистого кольору.
03
Викласти все в блендер і подрібнити до однорідного стану. Охолодити і додати оцет.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores