
Оладки зі шпинатом, в'яленими помідорами і сиром
Оладки - відмінний варіант для сніданку. Оладки зі шпинатом, в'яленими помідорами і сиром готуються швидко, відмінні за смаком і поживні. Шпинат відомий своєю високою поживною цінністю. Його листя містять 34% білка і 4,58% жиру, 0,5-1,4% вуглеводів і 2,1% мінеральних речовин. За вмістом білка шпинат поступається тільки м'ясу. Шпинат рекомендується частіше вживати в їжу. Щоб прибрати надлишок жиру, готові оладки потрібно викласти на паперові рушники. Можна зберегти оладки свіжими протягом двох-трьох днів. Для цього необхідно зробити між ними прошарки з фольги або пергаменту, помістити в целофановий пакет і зберігати в холодильнику.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
200 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Salt Egypt
1 щіпка
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
100 г.
KhMZ Sour Cream 20%
2 ст. л.
Metro Chef Frozen Spinach Leaves 2.5kg
50 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Auchan Oregano 20g
1 ч. л.
Kuhne Dried Tomatoes 340g
4 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Preparation steps
01
Змішати борошно з розпушувачем, сіллю і орегано. Додати молоко і сметану. Збити вінчиком всю масу до однорідної консистенції.
02
Додати дрібно порізаний шпинат, перець, помідори і тертий сир.
03
Обсмажувати оладки на олії з обох боків до золотисто-коричневого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)