
Маринад для м'яса
Не задавалися питанням - навіщо м'ясу потрібен маринад? Правильно для того, щоб м'ясо розм'якшити, якщо воно дуже жорстке або взагалі заморожене і щоб воно просочилося прянощами і спеціями. Раніше головною складовою завжди був оцет. Сьогодні кислоту оцту можна замінити більш приємними інгредієнтами. Лимонний сік або томати - це прекрасна альтернатива. Тому сьогодні ми будемо готувати маринад на основі лимону і томату-пюре. Маринад на їх основі стає не таким агресивним і, звичайно ж, більш смачним. А ще стаючи м'якшим, м'ясо і готується швидше. Тому пропонуємо приготувати цей прекрасний маринад для м'яса.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salad Sunflower Oil 500ml
3-4 ст. л.
Vinnytsia Mustard 125g
1 ч. л.
Lemon
0, 5 шт.
Garlic
2 зуб.
Eco Allspice 20g
2-3 гор.
Kamis Black Pepper Pea Spices
2-3 гор.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Mutti Tomato Puree 500g
1-2 ч. л.
Preparation steps
01
Часник розтерти з сіллю і попередньо меленим чорним і духмяним перцем.
02
Додати лимонний сік, гірчицю, томат-пюре, олiю і ретельно перемішати.
03
Додати маринад в м'ясо. Маринувати 1 годину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)