
Курячий салат з авокадо і солодким перцем
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast Homemade
250 г.
Avocado 500g
1 шт.
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
3 шт.
Orange
1 шт.
Mint 50g
10 г.
Litniy Med Honey 750g
15 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл.
Casa Rinaldi Lime Juice 200ml
20 мл.
Deroni Dijon Mustard 200g
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Курячі грудки відварити і нарізати на невеликі шматочки.
02
Солодкі перці нарізати брусками, очистивши від насіння.
03
З авокадо видалити кісточку, очистити від шкірки і нарізати кубиками.
04
Очищений апельсин розділити на часточки і нарізати кубиками.
05
Для приготування заправки змішати дрібно нарізані листочки м'яти, оливкову олію, сік лайма, гірчицю і мед. За смаком додати сіль і чорний перець.
06
Всі інгредієнти змішати і заправити заправкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)