
Індійський салат з бананами і томатами
Національна індійська кухня дуже різноманітна, як і її культура, кліматичні умови і географія в цілому. Більшість південних індійців слідують суворим вегетаріанським законам, тому основа їхньої їжі - фрукти, овочі та крупи. Досить широко представлені в індійській кухні салати. Вони відрізняються достатньо цікавою смакової грою абсолютно не поєднуваних інгредієнтів. Одним з таких незвичайних і екзотичних салатів є індійський салат з бананами і томатами. Крім головних інгредієнтів у нього додаються спеції: коріандр, кумін, гарам масала, цукрова пудра і сіль. Салат можна подавати на стіл як вегетаріанську вечерю або в якості закуски або гарніру до основної страви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
2 шт.
SantaVita Dried Bananas 100g
2 шт.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
0,5 ст. л.
Eco Ground Coriander
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Cumin Ground
0,5 ч. л.
Auchan Powdered Sugar 200g
1 ч. л.
Preparation steps
01
Банани очистити від шкірки. Помідори і банани нарізати маленькими кубиками.
02
Змішати нарізані банани і помідори в мисці, скропити лимонним соком.
03
Додати у миску до салату всі спеції і цукрову пудру, перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)