
Домашній кекс
Всі ми любимо іноді підсолодити собі життя шматочком солодкого, ніжного, ароматного кексу. Тому пропонуємо не втрачати часу, а приступити до виготовлення домашнього кексу. Адже, домашній кекс люблять усі. Його м'яке, ніжне, солодке і ароматне тісто просто тане в роті. З'Ївши шматочок такого кексу і сам мимоволі стаєш м'яким і ніжним, куди і дівається ця роздратованість і метушливість. Навколо помічається все тільки хороше і позитивне. А якщо ще й доповнити шматочок кексика чашечкою кави або ароматного чаю, то здається, що взагалі життя вдалося. Це здорово розслабить вас після виснажливого робочого дня і змусить забути про всі проблеми.
Ingredients
Масло вершкове
100 г.
Пудра цукрова
100 г.
Яйце куряче
4 шт.
Борошно пшеничне
250 г.
Молоко
40 мл.
Розпушувач
7 г.
Ванілін
5 г.
Preparation steps
01
Вершкове масло з жовтками збити з цукровою пудрою в пухку масу. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і ваніліном. Збити білки в піну. Додати молоко і довести тісто до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і поставити в духовку. Випікати кекс близько 30-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores