
Десерт а-ля "Павлова" (низькокалорійний)
Ingredients for the recipe
Ingredients
Aro Powdered Sugar 250g
5 ст. л.
Dooobra Ferma Sour-milk Cheese Fat-free 0.5% 400g
200 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
100 г.
Metro Chef Strawberry Puree 1kg
200 г.
Fruits Beach Bag 500*380mm
за бажанням
Preparation steps
01
Охолодженими в морозилці вінчиками збити охолоджені білки в пишну піну.
02
Поступово додаючи пудру (буквально по ложечці), збивати білки, приблизно протягом 10 хвилин (збивати до стійких "піків").
03
Масу викласти однаковими коржиками на деко, застелене пергаментом і відправити в духовку на 30 хвилин при температурі 150°С. Через 30 хвилин духовку потрібно вимкнути і ще хвилин 10 дати постояти виробам всередині. Потім духовку відкрити і залишити безе всередині до повного охолодження. Це важливо, щоб меренги не осіли!
04
Приготувати крем. Сир змішати з полуничним пюре і йогуртом (можна збити блендером або міксером).
05
Дві меренги змастити з одного боку кремом, з'єднати і прикрасити верх (фруктами, горіхами, тертим шоколадом).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)