
Печиво з гірким шоколадом в цукровій пудрі
Любителі шоколаду та шоколадної випічки, всі сюди. Вашій увазі рецепт самого шоколадного печива в світі. У ньому і притягальний чорний шоколад, і ароматний какао-порошок, і пряна ваніль. Загалом, заповітна мрія будь-якого ласуна. Приємний аромат, ніжний смак, розсипчасте тісто, оригінальний зовнішній вигляд – і все це про печиво з гірким шоколадом в цукровій пудрі. Шоколад можете використовувати будь-який на Ваш смак, проте чорний вигідно відрізняється з точки зору корисності. І ще одна хороша новина: печенюшки готуються всього п'ятнадцять хвилин. Будьте обережні, дивовижний аромат свіжоспеченого печива заманить на кухню не тільки домочадців, а й сусідів. Приємного спільного чаювання.
Ingredients
Масло вершкове
60 г.
Шоколад чорний 70%
170 г.
Цукор
100 г.
Ваніль
5 г.
Яйце куряче
2 шт.
Борошно пшеничне
100 г.
Какао-порошок
20 г.
Розпушувач
3 г.
Сіль
2 г.
Пудра цукрова
30 г.
Preparation steps
01
Вершкове масло, нарізане кубиками, розтопити на водяній бані з разломаним на шматочки шоколадом. Яйця з цукром збити в пишну масу. Змішати яєчну і шоколадну суміш, перемішати до однорідної консистенції, додавши ваніль.
02
Борошно з какао і розпушувачем просіяти. Обережно змішати борошняну суміш з яєчно-шоколадною і замішати тісто. Скачати його в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 120 хвилин.
03
Духовку розігріти до 170°C. Деко застелити пергаментним папером. З тіста сформувати невеликі кульки, трохи приплюснути їх і викласти на деко. Поставити його в духовку і випікати близько 12-15 хвилин. Готове печиво присипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores