
Салат із кореневої селери з волоськими горіхами і гранатом
Корисна їжа може бути смачною і поживною. Пропонуємо в цьому переконатись, приготувавши салат із коричневої селери з волоськими горіхами і гранатом. Селера, відома своїм пряним свіжим смаком, володіє прекрасною властивістю – вона зміцнює імунітет і благотворно впливає на процес травлення. Не дивлячись на свою низьку калорійність, вона дарує відчуття насиченості на довгий час. З'ївши такий легкий, але ситний «салатик здоров'я» на сніданок, Ви до обіду будете почувати себе ситим. Волоські горішки багаті цінними вуглеводами, ефірними маслами і мінералами, які піклуються про серцево-судинну систему і знижують ризик онкологічних хвороб. А гранат – так взагалі цілий вітамінний комплекс.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Celery Root
400 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
60 г.
Walnut
60 г.
Elite Pomegranate
100 г.
Parsley 70g
30 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Lemon
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Маслини розрізати на половинки. Селеру помити, очистити і натерти на крупній тертці. Горіхи нарізати. Петрушку помити, просушити і подрібнити.
02
Гранат розібрати на зерна. Змішати селеру, маслини, гранат, петрушку, горіхи. Полити лимонним соком, додати оливкову олію і перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores