
Салат з моркви з хроном
Такий овоч, як хрін багато хто з нас вживають вкрай рідко або просто не вживають. А багато хто просто не знають до чого його додавати і в якому вигляді їсти. Тому даний рецепт салату - це прекрасний варіант для того, щоб почати вживати в свій раціон настільки корисний овоч. Користь хрону в дуже багатому (вітамінами і мінералами) складі. Хрін містить велику кількість вітаміну С (тут він випереджає навіть лимон) і є хорошим, дієвим і природним засобом від інфекційних захворювань. Також він містить необхідні нашому організму мінерали (калій, кальцій, натрій, фосфор, залізо). Тому особливо взимку, коли вітамінів не так вже й багато, зверніть увагу на цей овоч.
Ingredients
Яблука
200 г.
Морква
300 г.
Цибуля ріпчаста
70 г.
Хрін
50 г.
Сметана
100 г.
Зелень
30 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Моркву, хрін і яблуко помити, очистити і натерти на крупній тертці. Зелень помити, просушити і подрібнити.
02
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Обшпарити її окропом.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати сметану і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores