Яблучний пиріг з манкою - Image

Яблучний пиріг з манкою

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Гарячий ароматний чай і свіжоспечений яблучний пиріг – що може бути прекрасніше в холодний осінній вечір? Так-так, це чудовий привід покликати гостей, щоб пригостити їх шматочком цієї ароматної, хрусткої випічки. Пропонований нами рецепт вигідно відрізняється простотою і швидкістю приготування, а також не вимагає дорогих інгредієнтів. Особливість цього чудового пирога в тому, що в ньому немає тіста як такого. Вам необхідно лише змішати всі сухі компоненти і, чергуючи з яблуками, викласти отриману суміш у форму. Завдяки додаванню манної крупи і соди випічка виходить неймовірно ніжною, м'якою і просто тане в роті. Ви ще сумніваєтеся з приводу приготування цього солодкого дива?

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

200 г.

Terra Brand M Semolina 800g

200 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

200 г.

Baking Soda 500g

5 г.

Homemade Butter

50 г.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

1,5 кг.

Preparation steps

01

Змішати просіяне борошно й соду з цукром і манною крупою. Яблука помити, очистити і натерти на дрібній тертці. Форму для випічки змастити вершковим маслом.

02

Викласти на дно шар сухої суміші, потім яблука, далі суху суміш і так шар за шаром (останнім повинен бути сухий). Духовку розігріти до 180°C. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 60 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min