
Смажений кабачковий суп
Ingredients for the recipe
Ingredients
Squash
1 шт.
Onion
1 шт.
Garlic
4 зубчики
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Rosemary, pc
1 ч. л.
Food Studio Chicken Broth 500ml
600 мл.
Chilled Bacon
за смаком
Spice Black Pepper Ground
1/2 ч. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Sage in pot
2 ч. л.
Preparation steps
01
Очистити шкірку з кабачка гострим ножем. Нарізати кабачок кубиками.
02
Цибулю очистити і нарізати великими шматочками. Очистити часник.
03
Змішати кабачки, цибулю і часник. Додати оливкову олію, шавлію, розмарин, сіль і перець. Все перемішати.
04
Викласти кабачок зі спеціями в жаровню і запікати 40 хвилин при температурі 100°C.
05
Бекон запекти протягом 10 хвилин при тій же температурі.
06
Запечений з овочами та спеціями кабачок перекласти в блендер. Перетерти кабачок в пюре. Додати курячий бульйон і довести до кипіння. Варити 5 хвилин.
07
Посолити, поперчити. Подавати з беконом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)