Тайський бульйон - Image

Тайський бульйон

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Розкажіть смак далекої і таємничої Азії, пориньте в теплі моря і, звичайно ж, насолодіться екзотичною кухнею. Все це ви можете відчути, не виходячи за поріг власного будинку. Тайський бульйон - ситна, ароматна, в міру гостра страва, яка зігріє вас ізсередини і підніме настрій. Приготувавши таку страву, ви зрозумієте, що здатні створити диво, хоча б таке маленьке. Коріандр і імбир додадуть смаку пікантності і рознесуть ніжний аромат по будинку. Ваші домочадці будуть у захваті від такої вечері і попросять добавки. Якщо ж вас турбують хвороби шлунка, то намагайтеся не з’їсти занадто багато.

Ingredients

Вода

2250 мл.

Кістки курячі

600 г.

Селера

2 стебла

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Коріандр свіжий

2 шт.

Імбир тертий

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Селеру порізати на невеликі шматочки, цибулини на четвертинки, корінь коріандру і корінь імбиру порізати дуже дрібно.

02

Покласти всі інгредієнти у велику каструлю, дати закипіти, потримати на великому вогні кілька хвилин, зменшити вогонь і зняти пінку з бульйону. Накрити кришкою і дати рідині побулькати приблизно годину.

03

Процідити в разі необхідності кілька разів через дрібне ситечко, щоб отримати якомога більш чистий бульйон. Охолодити і ще раз зняти пінку з поверхні. Бульйон можна зберігати в холодильнику кілька днів або заморозити для більш довгого зберігання.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Тайський салат зі свининою і креветками

Тайський салат зі свининою і креветками

4

40 min

Тайський бульйон – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua