
Шведські котлети з буряком і смаженою цибулею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ukrainian Chilled Pork Beef Minced Meat
300 г.
Onion
100 г.
Greenville Boiled Whole Beetroot 500g
100 г.
Cykoria Breadcrumbs 200g
3 ст. л.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю дрібно нарізати і посмажити до золотистого кольору на соняшниковій олії.
02
Варений буряк натерти на дрібній терці.
03
До фаршу додати буряк, сухарі, яйце і дві третини обсмаженої цибулі. Посолити, поперчити за смаком.
04
Фарш добре вимішати і сформувати 8 котлет.
05
На розігрітій олії обсмажити котлети з одного боку. Потім перевернути і обсмажити з іншого боку. Далі закрити кришкою, смажити 5-10 хвилин на маленькому вогні, до повної готовності котлет.
06
При подачі на стіл прикрасити рештою смаженої цибулі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)