
Шоколадний пиріг "Чорне й біле"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Merci Dark Chocolate Candies 250g
100 г
Homemade Butter
100 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
130 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
7 Flour 1kg
70 г
Dobryk Baking Powder
0,5 ч.л.
Salt Egypt
дрібка
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
250 г
Auchan Vanilla Sugar 8g
10 г
Preparation steps
01
Шоколад розламати на часточки, масло порізати на шматочки. На водяній бані розтопити масло з шоколадом до однорідності.
02
Яйця (2 шт.) збити з цукром (100 г.) до стану густого крему (збивати приблизно 6-8 хвилин).
03
Не припиняючи збивання, поступово ввести розтоплений з маслом шоколад.
04
Після перевести міксер на максимальну швидкість і поступово просіяти в ємність борошно з розпушувачем і дрібкою солі. Продовжити збивати, поки тісто не стане однорідним.
05
В окремому посуді з'єднати маскарпоне з яйцем, рештою цукру і ванільним цукром і також збити все до однорідності.
06
Духовку розігріти до 180°C.
07
Роз'ємну форму застелити пергаментним папером і викласти половину шоколадного тіста.
08
Наступним шаром викласти начинку з маскарпоне.
09
Накрити шаром решти шоколадного тіста.
10
Злегка перемішати шари тонкою дерев'яною паличкою.
11
Поставити форму з пирогом в розігріту духовку і випікати близько 40 хвилин, готовність перевірти дерев'яною паличкою.
12
Готовий пиріг дістати з духовки, дати йому трохи охолонути і зняти бортики. Можна прикрасити виріб, посипавши його цукровою пудрою або поливши шоколадною глазур'ю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)