
Салат із запеченим курячим філе, млинцями і грибами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
300 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
300 г.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
20 шт.
Onion
150 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Dill 70g
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе посолити і поперчити за смаком. Загорнути у фольгу. Покласти у форму для запікання. Поставити в духовку на температуру 180°C. Запікати 30 хвилин.
02
Окремо дрібно нарізати цибулю, гриби та філе.
03
Цибулю обсмажити на соняшниковій олії. Додати гриби. Посолити, поперчити і смажити 15 хвилин.
04
Помідори розрізати на 2 частини.
05
Зелень дрібно нарізати. У ємності збити яйця. Додати кріп і посолити. Ретельно перемішати.
06
Сковороду трохи змастити маслом. З отриманої маси посмажити млинці з одного боку (можна посмажити один великий млинець, можна масу розділити і посмажити 2-3 млинчика).
07
Перевернути і обсмажити з іншого боку.
08
Остудити і нарізати соломкою.
09
Змішати філе, гриби, помідори, млинчики. Якщо необхідно, досолити.
10
Заправити майонезом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)