
Риба у вершках по-норвезьки
Ingredients for the recipe
Ingredients
Norven Cod Fillet without Skin Frozen 450g
1 шт.
Leek
1 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
300 г.
Homemade wheat bread 580g
2 шматки
Grana Padano 32% cheese
100 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Нарізану цибулю викласти у форму з соняшниковою олією.
02
Нарізати філе тріски невеликими шматочками і укласти їх поверх лука порея.
03
Залити рибу вершками.
04
Яйця злегка збити, додати до них м'якіш білого хліба, тертий сир, сіль, перець, все перемішати.
05
Отриману суміш акуратно викласти по поверхні риби і відправити в духовку запікатися на 30 хвилин при температурі 170°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)