
Рахат-лукум
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lemon
1 шт.
Orange
1 шт.
Aro Powdered Sugar 250g
600 г.
Akvulya Still Water 2l
300 мл.
Dobryk Gelatin 15g
15 г.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
150 г.
Bioaqua Vitamin C Face Essence 30ml
4 краплі
Badia Food Coloring 35ml
1 пачка
Homemade Butter
за смаком
Preparation steps
01
Змішати в каструлі з товстим дном сік половини лимона і половини апельсина, цедру, 500 г. цукрової пудри і 100 мл. води. Готувати на невеликому вогні до розчинення цукрової пудри.
02
Коли суміш закипить, зменшити вогонь і готувати, не мішаючи, близько 5 хвилин.
03
Крохмаль розвести в 100 мл. води. Окремо желатин розвести до повного розчинення в 100 мл. води (для цього поставити склянку в глибоку миску з гарячою водою).
04
Додати желатинову і крохмальну суміші в раніше приготовлений цукровий сироп. Туди ж додати сухий барвник і добре розмішати.
05
Варити на помірному вогні, поки суміш не стане глянцевою і не закипить. Додати м'ятну есенцію.
06
Форму застелити фольгою і добре змастити маслом. Викласти рівномірним шаром суміш.
07
Прибрати на ніч у холодильник. Вранці зняти фольгу, нарізати кубиками і обваляти в пудрі, яка залишилась.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)