
Картопля з куркою і кукурудзою
Картопля в поєднанні з будь-яким видом м'яса - це завжди смачно і ситно. Мабуть, картопля і куряче м'ясо - одні з найбільш затребуваних у нашому раціоні продуктів, до того ж поєднання цих двох продуктів дуже гармонійне. Запечені в духовці картопля і куряче філе (попередньо обсмажене з цибулею і солодким перцем і протушковане з консервованою кукурудзою з додаванням томатної пасти) - смачна, ситна і нескладна в приготуванні страва.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
8 шт.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
200 г.
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
300 г.
Onion
2 шт.
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
1 шт.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Обсмажити куряче філе з дрібно січеним перцем і цибулею до золотистого кольору.
02
Додати томатну пасту і консервовану кукурудзу, тушкувати 10 хв.
03
Картоплю викласти у форму, посолити. Залити протушкованою масою. Запікати в духовці 40 хв. при 180°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)