
Печиво з фундуком та шоколадом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Dobryk Baking Powder
0,5 ч. л.
Salt Egypt
0,25 ч. л.
Homemade Butter
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
70 г.
Hazelnut
90 г.
Carmencita Vanilla Extract 150ml
1 ч. л.
Milka Milk Chicolate 90g
115 г.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 160ºС. Деко застелити харчовим папером. У мисці змішати борошно, сіль і розпушувач. Окремо збити міксером цукор з вершковим маслом, додати в суміш подрібнений фундук і ваніль. Збити ще раз, після додати сюди ж борошняну суміш. Ретельно перемішати.
02
За допомогою ложки сформувати довге печиво, викладаючи відразу на деко. Поставити в духовку на 20 хвилин, випікати до золотистого кольору. Витягнути готове печиво, остудити на деко протягом 5 хвилин, потім перекласти на тарілку, залишити до повного охолодження.
03
Шоколад розтопити на водяній бані. Вмочити один кінець печива в шоколад, потім вмочити й інший кінець. Викласти обережно на велику тарілку, залишити на 1 годину, до повного застигання шоколаду.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)