
Яловичина в пиві з червоним перцем
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
1 кг.
Kaiseki Soy Sauce 1l
1 ст. л.
Volfas Engelman Light Beer 5.2% 0.568l
0,5 литра
Homemade Butter
1 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Onion
1 шт.
Garlic
3 зубчики
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
2 ст. л.
Sliced Red Paprika
1 ч. л.
Carrots
4 шт.
Packed Potatoes
4 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1,5 ч. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Preparation steps
01
Нарізати яловичину невеликими шматочками, обсмажити на оливковій олії, додавши трохи вершкового масла.
02
Окремо підсмажити дрібно нарізані цибулю і часник. Додати 400 мл. гарячої кип'яченої води і пиво.
03
М'ясо покласти в соус. Додати сіль і цукор, паприку, соєвий соус і томатну пасту. Тушкувати 1,5 години.
04
Очистити і порізати моркву і картоплю. Тушкувати в соусі з яловичиною 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)