
Цукати з яблук
Ingredients for the recipe
Ingredients
Johnprince Apple 70+
1 кг.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1,2 кг.
Akvulya Still Water 2l
2 ст.
Preparation steps
01
Яблука помити, почистити, нарізати невеликими шматочками.
02
Потримати їх в киплячій воді 10-15 хвилин, після, відразу ж опустити в холодну воду.
03
Воду після варки яблук вилити в каструлю, додати цукор, зварити сироп.
04
Залити яблука гарячим сиропом, залишити на 3-4 години. Після, поставити на вогонь, варити 5-7 хвилин. Зняти з вогню каструлю, залишити на 6-8 годин. Повторити процедуру (варити 5-7 хвилин, потім залишити на 6-8 годин) 2-3 рази, поки яблука не стануть прозорими.
05
Викласти яблука на сито, перекласти на деко, поставити в духовку. Підсушити 10-15 хвилин при температурі 150°C з відкритою дверкою. Посипати під час сушіння цукром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)