Торт "Снікерс" - Image

Торт "Снікерс"

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Вже одна назва торта говорить багато про що. Напевно, немає в світі людини, яка б жодного разу не пробувала смачний і поживний батончик "Снікерс". І, напевно, більшості він сподобається. А що, якщо спробувати зробити подібне самому, при чому збільшивши розміри у кілька разів? Таке можливо, якщо ви спробуєте спекти наш тортик "Снікерс". Його смак дійсно дуже нагадує цей знаменитий батончик, а може навіть і набагато смачніший. Ніжний смачний крем з арахісу, згущеного молока і крекеру, який покриває бісквітний корж - це непередаване смакове відчуття. А якщо польєте торт зверху шоколадом, ви тільки зробите його ще солодшим і смачнішим.

Ingredients

Яйця

4 шт.

Цукор

5 ст. л.

Борошно

200 г.

Молоко згущене

500 мл.

Розпушувач

1 ч. л.

Масло вершкове

200 г.

Арахіс

200 г.

Крекер

200 г.

Preparation steps

01

Спочатку відокремити білки від жовтків. Білки збивати 5 хвилин. Потім додати цукор і збивати ще 10 хвилин. Додати жовтки і знову збити. Додати розпушувач і борошно. Перемішати до однорідної маси.

02

Тісто вилити у форму, яка повинна бути застелена пергаментом. Випікати бісквіт в попередньо розігрітій духовці до 180ᵒC, близько 50 хвилин.

03

В цей час готувати крем. Помити арахіс, потім обсмажити на сухій сковороді і очистити, по можливості, від лушпиння.

04

Крекери поломати на кусочки. Згущене молоко і масло добре збити. Потім додати арахіс і крекери. Перемішати отриману суміш.

05

Готовий бісквіт остудити і розрізати на 2 частини. На нижній корж нанести крем. Накрити другим коржом і поставити в холодильник для того, що б крем трохи охолов.

06

Поки що готувати глазур. Розтопити шоколад, змішати його з молоком. Покрити торт  глзур'ю з усіх боків.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Торт з попкорном

Торт з попкорном

15

2 h

Торт "Снікерс" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua