
Бурякові млинці з апельсинами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Greenville Boiled Whole Beetroot 500g
1 шт.
7 Flour 1kg
200 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
250 мл.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Salad Sunflower Oil 500ml
1 ст. л.
Spice Cinnamon Ground
2 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 ст. л.
Orange
2 шт.
Preparation steps
01
Помістити буряк, борошно, молоко, яйце і масло в блендер або комбайн і перемішати до однорідної консистенції.
02
Вилити однорідну масу в миску і дати відстоятися 30 хвилин.
03
В окремій мисці змішати корицю і цукор.
04
Розігріти сковороду (краще з антипригарним покриттям) і злегка змастити її олією. Далі вилити на сковороду невелику частину тіста і акуратно розлити по всій поверхні круговим рухом.
05
Готувати необхідно до тих пір, поки тісто не стане вологим, а краї підсохнуть і стануть злегка завертатися догори. Після цього потрібно перевернути млинець і підсмажити також з іншого боку.
06
Викласти на тарілку і накрити кухонним рушником, щоб млинець не підсихав.
07
Посипати млинці зверху цукром з корицею.
08
Млинці згорнути трубочкою і подавати з нарізаними апельсинами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)