
Яловичина по-індійськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
1 кг.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
200 мл.
Onion
2 шт.
Garlic
2 зубчики
Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml
4 см.
Nordic Naturals Baby's DHA Fish Oil 30ml
3 ст. л.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Cilantro 70g
1/2 пучка
Eco Roman Cumin 15g
2 ч. л.
Carmencita Curry 40g
2 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Akvulya Still Water 2l
250 мл.
Preparation steps
01
М'ясо нарізати невеликими шматочками, цибулю і часник дрібно порізати, імбир нарізати тоненькою соломкою.
02
Розігріти жир, м'ясо обсмажити. Для соусу обсмажити цибулю, часник, імбир, постійно помішуючи. Додати спеції, смажити ще 2 хвилини.
03
М'ясо з соусом перекласти в каструлю, додати воду і тушкувати під кришкою 40 хвилин.
04
Додати очищені від шкірки томати. Тушкувати ще 40 хвилин.
05
Карі змішати з йогуртом, додати кінзу, кмин і подавати з м'ясом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)