
Запечена телятина з гірчицею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade on wood Tenderloin from Veal in Spices Raw-smoked
1 кг.
Vinnytsia Mustard 125g
2 ст. л.
Homemade Butter
4 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Заздалегідь вийняти вершкове масло з холодильника, щоб воно розм'якшилося. Посолити, поперчити м'ясо і змастити його вершковим маслом. Зверху обмазати гірчицею і відставити на 30 хвилин.
02
Розігріти духовку до 220ºС. Розташувати решітку над деко і покласти вирізку на неї. Таким чином можна буде зібрати сік, який буде виділятися. Запікати протягом 20 хвилин.
03
Вийняти м'ясо з духовки і знизити в ній температуру до 180ºС. Загорнути м'ясо в алюмінієву фольгу і продовжити запікати ще 15 хвилин. Потім забрати фольгу і запікати ще 10 хвилин при температурі 200ºС.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)