
Йоркширський пудинг
Йоркширський пудинг - національне блюдо Англії, свою назву отримало на честь графства Йоркшир на півночі країни. Це булочка з хрусткою скоринкою і м'якою повітряною начинкою, солоної на смак. Цей пудинг прекрасно гармонує з будь-якими видами м'яса. Його часто подають разом з ростбіфом, біфштексом або стейком, тушкованими овочами. Подавати страву потрібно остиглою до кімнатної температури. В якості підливи до неї часто використовують соус, який залишився після приготування м'яса. Під час запікання в пудингу утворюються поглиблення, які фарширують різними начинками. Це може бути сир, гриби, червона ікра, паштет, варення, згущене молоко або будь-яка інша начинка на ваш смак.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
125 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
75 мл.
Akvulya Still Water 2l
75 мл.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Homemade Butter
2 ст. л.
Salt Egypt
1 щіпка
Preparation steps
01
Яйця злегка збити виделкою, посолити, влити половину молока, змішаного з водою. Всипати просіяне борошно. Розтерти вінчиком, щоб не залишилося грудочок.
02
Влити решту рідини, злегка збити вінчиком. Залишити при кімнатній температурі на 20 хвилин.
03
У кожну формочку покласти по шматочку масла і поставити в розігріту до 220°C духовку на 5 хвилин.
04
Наповнити форми борошном на третину. Повернути в духовку і випікати 15 хвилин. Готові пудинги повинні мати вигляд тарілочок з поглибленням для начинки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)