
Суп із кроликом та рисом
Страви з кролятиною вважаються дієтичними: це ніжне і делікатне м'ясо практично не містить жиру, а тому доведеться до душі тим, хто ретельно стежить за своїм здоров'ям і дотримується дієти. Якщо Ви належите до їх числа або просто бажаєте побалувати себе смачним, корисним і ситним обідом одночасно, рекомендуємо приготувати саме такий суп. Не всі зважаться покуштувати супчик з м'ясом цього пухнастого звіра, найближчого родича зайця, адже багато хто упереджено до нього ставиться. Однак, повірте: цей ароматний, поживний і густий супчик із золотистим бульйоном того вартий. А якщо додати солодкий болгарський перчик, молоді кабачки, пучок свіжої зелені і пряну спецію шафран – смачніше подвійно.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
40 г.
Leek
1 шт.
Rabbit
500 г.
Squash
2 шт.
Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g
1 шт.
Packed Potatoes
2 шт.
Carrots
1 шт.
Kotanyi Natural Saffron 12g
2 г.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
за смаком
Dill 70g
0,5 пучка
Preparation steps
01
Відварити бульйон на кролику. Після, витягнути м'ясо з бульйону, остудити, нарізати на шматочки.
02
Картоплю, кабачки, перець, цибулю і моркву нарізати на кубики, відварити в бульйоні.
03
Окремо відварити рис разом із шафраном, після злити воду, промити рис під водою.
04
Подрібнити кріп, всипати рис в суп, додати кріп.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)