Літній овочевий крем-суп
Хоч влітку хочеться посмакувати чимось холодненьким, не потрібно забувати і про гарячі страви, які так необхідні для хорошої роботи нашого шлунку. Такий супчик запросто зможе допомогти нам. Курячий бульйон, звичайно ж, є просто прекрасною основою для нашої страви. А використання в ньому дивовижного букету овочів, надасть йому повний вітамінний комплекс та наповнить необхіднмим речовинами весь організм. Тут і м’ясистий, мелений помідор, свіженький та легкий огірок, ніжний та корисний кабачок, і все це під теплою шубою духмяних італійських трав. Звичайно перед такою насолодою важко втриматись. Літній супчик є також надзвичайно дієтичним та низькокалорійним. Тому будьте впевнені - зайві калорії до вас не доберуться. Отже, наше овочеве пюре має цілий ряд позитивних компонентів та надасть вам сил та енергії на цілий день, смакуйте його залюбки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tomato
1 шт.
Squash
1 шт.
Zelenenka Rosemary 50g
10 г
Onion
0,5 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Rumyanets Grissini Breadcrumbs with Italian Herbs 125g
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Cucumber
1 шт.
Eco Turmeric 20g
3 г
Preparation steps
01
Натерти овочі на дрібній тертці.
02
Розігріти оливкову олію на сковороді і злегка обсмажити цибулю на середньому вогні (близько 3-х хвилин).
03
Додати овочі і злегка все пасерувати на невеликому вогні (4-5 хвилин).
04
Залити все бульйоном або окропом. Додати гілочку розмарину, сіль, куркуму, перець, суміш італійських трав за смаком. Залишити на маленькому вогні на 10 хвилин.
05
Блендером перетворити все в пюре.
06
Прикрасити сухариками, зеленню і горошком (або чим побажаєте).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores