Тушковані овочі з фетою  - Image

Тушковані овочі з фетою

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Тушковані овочі – це не тільки низькокалорійно і корисно, але ще й смачно і поживно. Ви цілий рік зможете радувати рідних такою стравою, оскільки її можна приготувати як зі свіжих, так і заморожених овочів. А найголовніше: експериментуючи з інгредієнтами і пропорціями, а також додаючи різні пряні спеції і соуси, Ви щоразу будете отримувати нову, не схожу на попередню, оригінальну страву. Рекомендуємо Вам спробувати ситне рагу з тушкованих овочів з додаванням одного вишуканого компонента – грецького сиру фета, який відомий завдяки ніжній, пухкій консистенції і злегка солонуватому смаку. Страва урізноманітнить Ваш буденний раціон яскравими фарбами і приємними спогадами.

Ingredients

Цукіні

200 г.

Морква

200 г.

Помідори чері

200 г.

Сир фета

80 г.

Суміш перців

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Цукіні і моркву помити, очистити і нарізати соломкою. Помідори помити і нарізати скибочками або половинками.

02

Сир фета розкришити. Цукіні і моркву викласти на сковороду і залити невеликою кількістю води.

03

Тушкувати овочі близько 15 хвилин. Потім додати помідори, спеції і тушкувати ще 10 хвилин. При подачі посипати сиром фета.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Тушковані овочі з фетою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua