
Солоний крекер з цибулею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
160 г.
Homemade Butter
65 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
4 ст. л.
Onion
3 шт.
Dobryk Baking Powder
0,5 ч. л.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Preparation steps
01
Насамперед зайнятися цибулею. Нарізати очищені головки дрібними кубиками. Відправити її на сковороду для обсмажування до золотистого кольору.
02
Потім вершкове масло заздалегідь нарізати кубиками і дати йому розтанути при кімнатній температурі. Змішати борошно, масло, сіль, розпушувач. Обсмажену і охолоджену цибулю покласти в основну масу. Влити кілька столових ложок молока і замісити тісто.
03
Розгорнути тісто в пласт і видавити чаркою маленькі кружечки. Викласти їх на деко. Випікати при температурі 200 °С не більше 6 хвилин. Посипати отримані крекери сіллю за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)