
Салат із абрикосами і помідорами чері
Салат із абрикосами та помідорами чері може сміливо претендувати на звання вашої улюбленої страви. Його естетичний вигляд створює враження, що ви знаходитеся у вишуканому ресторані. А що найприємніше - на його приготування знадобиться не більше десяти хвилин. Салат дуже корисний, а його пікантний смак виділяє страву серед інших товаришів по кухні. Також страву можна сміливо подавати разом із келихом червоного вина на романтичну вечерю. Помідори черрі і абрикоси зроблять салат в міру солодким, а гірчиця разом з оливковою олією і бальзамічним оцтом дарують йому надзвичайний смак. Таким салатом ви підкорите будь-якого чоловіка. Насолоджуйтесь!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cherry Mix Tomatoes 300g
100 г.
Pineapple Apricot
100 г.
Walnut
20 г.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
10 мл.
Vinnytsia Mustard 125g
5 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
20 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Листя салату вимити, просушити, покласти в глибоку миску. Помідори помити і розрізати на половинки. Абрикоси помити, видалити кісточки, нарізати на четвертинки.
02
Додати все до салатного листя і обережно змішати руками. У невеликій мисці змішати оцет, гірчицю, оливкову олію і збити до рівномірної консистенції виделкою. Додати сіль і перець за смаком.
03
Заправити салат, розкласти по тарілках. Волоські горіхи розрізати на четвертинки або невеликі шматочки. Пармезан натерти на дрібній тертці. Посипати салат горіхами та сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores