
Рис з грибами і горіхами кеш’ю
Будь-якій господині завжди хочеться приготувати швидко і без особливих турбот таку собі незвичайну і смачну страву, але з доступних продуктів. Не потрібно переривати простори Інтернету, адже наш чудовий рецепт допоможе урізноманітнити Ваше повсякденне меню. Рис з грибами та горіхами кешью – ситний і поживний гарнір зі східним акцентом, який відмінно доповнить будь-яку м'ясну страву (найкраще курку в медово-соєвому соусі). Гармонійне поєднання просоченого бульйоном рису, ароматних печериць і солодких горішків здивує навіть самого примхливого гурмана. Для того щоб зробити страву більш яскравою і ефектною, додайте пряну спецію куркуму: вона додасть рису насичений яскраво-жовтий колір і пікантний аромат Сходу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
200 г
Vitana Vegetable Broth 1.1kg
500 мл
Сup mushrooms Ukrainski Pecherytsi Royal 400g
200 г
Novus Dried Cashew Kernels 100g
75 г
Garlic
3 зуб.
Chong Soy Sauce 1l
2 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Гриби помити і нарізати тонкими скибочками.
02
Залити рис в каструлі овочевим бульйоном з олією (1 столова ложка), накрити кришкою.
03
Поки готується рис на олії обсмажити кеш'ю до золотистого кольору. Горіхи відкласти в сторону, а в ту ж олію, де готувалися горіхи, додати гриби і соєвий соус, обсмажувати протягом декількох хвилин поки гриби не стануть м'якими.
04
Потім в сковорідку додати рис, добре розмішати і варити далі, поки рис не буде готовий.
05
Після того як звариться рис вимкнути вогонь, додати горіхи і обережно перемішати, накрити кришкою і дати постояти 3-5 хвилин, щоб рис просочився ароматом.
06
Подавати в гарячому вигляді, можна додати соус чилі або соєвий соус.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores