Картопля по-болгарськи - Image

Картопля по-болгарськи

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо ви завжди в пошуку нових цікавих рецептів, якщо вам набридли звичайні страви, а ви любите дивувати всіх своїми кулінарними здібностями, тоді вам слід звернути увагу на цей рецепт картоплі по-болгарськи. Завдяки нашому рецепту, вам випаде можливість спробувати незвичайне поєднання картоплі з сиром. Здавалося б, що це трохи дивно, але насправді рецепт просто чудовий, і страва припаде до смаку вашим рідним. Вони будуть у захваті від м'якого смаку картоплі, адже завдяки сиру, вона буде саме такою. Запечена картопля із сиром - це прекрасний варіант сімейної вечері, яка дасть вам можливість приємно здивувати всіх, кого зібрали за столом. Ваші рідні будуть в захваті.

Ingredients

Картопля

6 шт.

Кисломолочний сир

500 г.

Масло вершкове

100 г.

Яйце куряче

2 шт.

Йогурт без добавок

250 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками. Кисломолочний сир протерти через сито. Масло розм'якшити (але не розтоплювати). Духовку розігріти до 180°C градусів.

02

Збити міксером кисломолочний сир, масло, сіль, перець. Повинна вийти однорідна суміш. Окремо збити яйця з сіллю і йогуртом в пухку масу. Форму змастити вершковим маслом.

03

Викласти у форму шар картоплі (1/3 від загальної маси), потім сирну суміш (теж 1/3). Так укласти шар за шаром і поставити в духовку на 70 хвилин. Потім дістати, полити йогуртовою сумішшю і знову поставити в духовку на 15-20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Картопля по-болгарськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua