Сливовий торт - Image

Сливовий торт

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Одна лише думка про приготування домашніх тортиків вселяє в Вас невпевненість? Відкиньте страхи, адже перед Вами самий простий і швидкий рецепт дуже смачної випічки, яка прикрасить Ваш солодкий святковий стіл – сливового торта. Завдяки відмінним смаковим якостям, щільній текстурі і соковитій м'якоті сливи заслужено вважаються одним з найбільш вдалих фруктів для приготування домашньої випічки, а пироги з її участю виходять божественні і дуже красиві. Наш пиріг – не виняток. Розсипчасте тісто, що тане в роті, і щедрий сливовий прошарок, нікого не залишать байдужим, навіть самого примхливого ласуна. Родзинка пирога – в додаванні в тісто п'янкого, міцного алкогольного напою рому.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

250 г

Vash Tsukor Sugar 10kg

140 г

Olkom Stoloviy Margarine 82.2%

75 г

Homemade Butter

100 г

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Lemon

100 г

Pott Rum 54% 0.7l

10 мл

Dobryk Baking Powder

5 г

Dark Plum

500 г

Preparation steps

01

Просіяти борошно. Половину борошна змішати з 60 гр цукру і вершковим маслом. Добре перемішати, накрити харчовою плівкою і поставити в морозилку мінімум на 30 хвилин. Лимон помити, на тертці натерти цедру.

02

Змішати другу половину борошна, розпушувач, цукор. Додати маргарин і яйця і перемішати до однорідної консистенції. Додати до тіста ром, цедру і добре перемішати. Духовку розігріти до 200 градусів.

03

Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Форму для випікання змастити маслом і вилити в неї тісто. На тісто укласти половинки слив. Дістати тісто, яке лежало в морозилці, натерти на тертці і посипати ним сливи. Покласти форму в розігріту духовку і випікати близько 30-35 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Торт з попкорном

Торт з попкорном

15

2 h