
Ніжний крем суп із форелі з креветками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Norwegian Trout Fillet
350 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Packed Potatoes
300 г.
Homemade Butter
1 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
3 ст. л.
Selianski Ultrapasteriuzed Cream 20% 500g
200 мл.
Akvulya Still Water 2l
600 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ч. л.
Sliced Red Paprika
за смаком
Shrimps 90/120
15 шт.
Preparation steps
01
У каструлю влити рослинну олію так, щоб вона покрилвала дно. Поставити на вогонь, додати трохи розм'якшеного вершкового масла, помішуючи довести суміш до кипіння.
02
Додати в каструлю подрібнену цибулю, обсмажити на середньому вогні до м'якості. Влити воду, довести до кипіння.
03
Додати дрібно нарізану картоплю, накрити каструлю кришкою, варити до готовності.
04
Додати в каструлю нарізану форель, варити 3-5 хвилин. Додати вершки, посолити і поперчити за смаком.
05
Додати лимонний сік в суп, подрібнити суміш за допомогою блендера.
06
При подачі розлити суп в тарілки, в центр викласти 3-5 злегка обсмажених креветок, полити вершками і присипати паприкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)