
Грибний "капучіно"
Гриби, часник, масло вершкове та вершки - наскільки класичним є поєднання цих продуктів. Сьогодні пропонуємо вам приготувати на основі цих продуктів і ще деяких продуктів грибний капучіно. Якомога доречі така страва буде в сиру і холодну погоду. Вона відмінно зігріє ваш організм, наситить його і додасть сил і енергії. А ще ця страва дуже корисна, тому що в ній містяться дуже корисні продукти. Тому якомога доречі вона стане в сезон, коли наш організм ослаблений і потребує додаткових вітамінів і мікроелементів. Приготуйте сьогодні на обід або вечерю грибний капучіно і ви не пошкодуєте. Бажаємо вам приємного апетиту!
Ingredients
Гриби
400 г
Перець чорний мелений
за смаком
Горіх мускатний
за смаком
Масло вершкове
50 г
Часник
4 зуб.
Вершки
100 мл
Бульйон курячий
500 мл
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Гриби помити і нарізати кубиками. Один гриб залишити цілим Петрушку помити і дрібно нарізати. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Обсмажити гриби на вершковому маслі разом з часником і петрушкою.
02
Коли гриби стануть золотистого кольору додати бульйон, сіль, перець. Варити суміш близько 15 хвилин. По закінченню часу подрібнити суп блендером.
03
Підігріти вершки, не доводячи до кипіння, і збити їх вінчиком або міксером разом з мускатним горіхом. Гриб який залишився нарізати тонкими скибочками і обсмажити на сковороді на вершковому маслі до золотистої скоринки. У супову чашку або миску налити спочатку суп, потім збиті вершки. На вершки викласти обсмажену грибну скибочку і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores