
Легкий салат з маринованими печерицями
Дуже простий і одночасно смачний салат. Ви витратите мінімум часу на його приготування, але такий салат чудово підійде до м'ясних, рибних страв і страв з птиці або морепродуктів. Адже м'ясні та рибні страви краще всього подавати не з гарнірами, а саме з такими простими овочевими салатами. Пов'язано це з тим, що м'ясні страви добре засвоюються саме з овочами. За бажанням в салат можна додати огірки, трохи сиру (фети, бринзи або моццарели), спеції (існують спеціальні суміші спецій для салатів), часник, лимонний сік, будь-яку свіжу зелень. Якщо мариновані шампіньйони перебували в маринаді з оцтом, то в салат оцет можна не додавати.
Ingredients
Перець болгарський
150 г.
Салат зелений
100 г.
Цибуля
60 г.
Печериці консервовані
120 г.
Олія оливкова
20 мл.
Оцет бальзамічний
10 мл.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Перець помити, очистити від насіння і нарізати так само, як і помідори.
02
Салат помити, просушити, нарвати руками. Печериці нарізати невеликими шматочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.
03
Оливкову олію змішати з оцтом. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores