Легкий лимонно-винний маринад для риби і курки  - Image

Легкий лимонно-винний маринад для риби і курки

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Урізноманітнити звичну страву з риби або курки і надати їй пікантний смак допоможе легкий лимонно-винний маринад. Як відомо, лимонний сік має розм'якшуючу дію, а сухе вино робить м'ясо ніжніше і надає неповторний аромат. М'ясо необхідно витримати в такому маринаді не менше трьох годин. Кращий ефект очікується, якщо відправити рибу (курку) маринуватися в холодильник на всю ніч. Тоді м'ясо виходить надзвичайно ніжним, м'яким і соковитим. Потім готуйте рибу (курку) будь-яким звичним для Вас способом: смажте, тушкуйте, запікайте – все на Ваш смак. У маринад можна додати одну столову ложку лимонної цедри і чайну ложку сушеного естрагону. Бальзамічний оцет можете замінити естрагоновим.

Ingredients for the recipe

Lemon
81.89 - 149.00

Lemon

per 1 kg

Ingredients

Lemon

30 г.

Garlic

10 г.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

20 мл.

Ellada Balsamic Vinegar 150ml

10 мл.

Eco Italian Herbs Seasoning

10 г.

Spice Pepper Mix

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

З лимона вичавити сік. Часник очистити від лушпиння і видавити сік за допомогою часникодавки.

02

Оцет змішати з вином. Додати лимонний сік і часник.

03

Додати необхідні спеції. Маринад можна використовувати до риби чи птиці. Потім уварити в сотейнику і використовувати як соус.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min