
Кисіль із кураги
Давно відомий той факт, що сухофрукти набагато корисніші їхніх свіжих аналогів. Наприклад, родзинки більш корисні і містять безліч вітамінів, ніж виноград. Ну а курагу значно важливіше включати в раціон, ніж самі абрикоси. У ній величезна кількість мікроелементів, які дуже важливі як для дорослих, так і дітей. Але, на жаль, часто дітки не люблять трохи зморщені овальні штучки, які ми називаємо курагою. Що ж робити, якщо їсти їх все одно треба? У такому випадку спробуйте приготувати кисіль з кураги. Це вийде дуже смачно і корисно, але при цьому смак буде більш солодким, і дітям він сподобається більше, ніж просто їсти курагу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
400 мл.
Uzbek Dried Apricots
50 г.
Dr. Oetker Potato Starch 75g
2 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Lemon
1 шт.
Preparation steps
01
Нарізати курагу соломкою.
02
Залити курагу окропом, додати цукор, довести до кипіння, варити на повільному вогні 20 хвилин.
03
Поки курага вариться, розвести крохмаль в холодній кип'яченій воді.
04
Вливати крохмальну воду тоною цівкою в каструлю з курагою, помішуючи. Варити 5 хвилин. За 1 хвилину до кінця приготування додати 2 шматочки лимона, для смаку.
05
Готовий кисіль остудити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)