
Шоколадні млинці
Попереду веселе гуляння, присвячене минаючій зимі і наступаючій весні – Масляна. Напередодні святкових днів кожна господиня замислюється, чим би таким смачненьким порадувати близьких. Обов'язковим атрибутом масленичного столу є, звичайно ж, млинці – тоненькі, аж світяться, з пилу з жару. Приготувавши млинчики за нашим рецептом, Ви не тільки урізноманітните Ваше святкове меню новими фарбами і смаками, а й неодмінно здивуєте домочадців. Вашій увазі шоколадні млинці – справжній рай для ласунів. Перед подачею до столу можете полити млинці тягучим медом або згущеним молоком. Смачніше подвійно. І навіть якщо зараз літо і Масляна ще далеко, обов'язково візьміть на озброєння цей простий рецепт.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
400 мл.
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
50 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
30 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Вінчиком збити молоко з яйцем. Борошно просіяти з какао, додати цукор і сіль. Обережно з'єднати молочну і борошняну суміші. Додати в тісто розтоплене вершкове масло і ще раз перемішати.
02
Довести тісто до однорідної консистенції. Поставити тісто в холодильник на 30 хвилин. Сковороду з рослинною олією розігріти. Виливати тісто рівномірним шаром на сковороду і смажити млинці з двох сторін по 1-2 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores