
Кольорова капуста з соусом
Хороший рецепт для тих, хто любить кольорову капусту, але хоче спробувати її з новим, незвичайним смаком. Адже, як відомо, кольорову капусту цінують за її смакові та дієтичні якості. Також вона наділена чудовими цілющими властивостями. За допомогою кольорової капусти можна вилікувати безліч захворювань. Якщо ж повернутися до смакових якостей капусти, змішавши її із соусом з горіхами і пряними травами, то смак готової страви буде незабутнім. Поєднайте приємне з корисним - спробуйте кольорову капусту з соусом.
Ingredients
Кольорова капуста
500 г
Коріандр
3 г
Сіль
3 г
Кеш’ю
150 г
Лимон
20 г
Петрушка
50 г
Preparation steps
01
Вимити качан кольорової капусти середнього розміру. Покласти її в каструлю повністю і варити, заливши 1 склянкою води. Накрити кришкою і варити на середньому вогні, поки вона не стане м'якою, близько 15-20 хвилин.
02
Подрібнити в блендері або кухонному комбайні пів чайної ложки коріандру, петрушку, половину чайної ложки солі, лимонний сік, горіхи кеш'ю.
03
Коли кольорова капуста готова, вилити половину склянки бульйону з-під неї в блендер з меленими горіхами і розмішати до отримання густої пасти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores