Морквяний суп-пюре з медом - Image

Морквяний суп-пюре з медом

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо вам хочеться чогось незвичайного, однак ви не готові витрачати багато часу, приготуйте морквяний суп-пюре з медом. Ця страва не тільки наситить ваш шлунок, але і подарує величезну кількість корисних вітамінів вашому організму. Ви тільки подивіться на перелік інгредієнтів - там і морква, і мед, і цибуля порей, і борошно з цільного зерна. Навіть дитина може здогадатися, що цей суп багатий на корисні речовини. А аромат карі подарує вашому будинку затишок і спокій, подумки відправивши вас в екзотичну Індію. Також суп дуже корисний для маленьких діточок, чиїм зростаючим організмам потрібна сила, енергія і вітаміни.

Ingredients

Морква

600г

Топлене масло

40г

Вода

Овочевий бульйонний кубик

1 шт

Цибуля порей

1 шт

Карі

1/2 ч. л.

Кухонна сіль з прянощами

1/2 ч. л.

Мед

1ч.л.

Борошно з цільного зерна

1ст.л.

Сметана

150г

Preparation steps

01

1-2 морквини залишити не нарізаними і відкласти в бік. Решту моркви та цибулю почистити і нарізати дуже тонкими кружечками, злегка притушити, залити овочевим відваром, довести до кипіння і 5 хвилин кип'ятити на маленькому вогні.

02

Всипати, помішуючи, борошно і блендером довести суп до стану пюре.

03

Приправити карі, сіллю і медом. Потім додати, помішуючи, сметану і дрібно натерту моркву, що залишилась. Більше суп-пюре не кип'ятити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min