
Морквяний суп-пюре з медом
Якщо вам хочеться чогось незвичайного, однак ви не готові витрачати багато часу, приготуйте морквяний суп-пюре з медом. Ця страва не тільки наситить ваш шлунок, але і подарує величезну кількість корисних вітамінів вашому організму. Ви тільки подивіться на перелік інгредієнтів - там і морква, і мед, і цибуля порей, і борошно з цільного зерна. Навіть дитина може здогадатися, що цей суп багатий на корисні речовини. А аромат карі подарує вашому будинку затишок і спокій, подумки відправивши вас в екзотичну Індію. Також суп дуже корисний для маленьких діточок, чиїм зростаючим організмам потрібна сила, енергія і вітаміни.
Ingredients
Морква
600г
Топлене масло
40г
Вода
1л
Овочевий бульйонний кубик
1 шт
Цибуля порей
1 шт
Карі
1/2 ч. л.
Кухонна сіль з прянощами
1/2 ч. л.
Мед
1ч.л.
Борошно з цільного зерна
1ст.л.
Сметана
150г
Preparation steps
01
1-2 морквини залишити не нарізаними і відкласти в бік. Решту моркви та цибулю почистити і нарізати дуже тонкими кружечками, злегка притушити, залити овочевим відваром, довести до кипіння і 5 хвилин кип'ятити на маленькому вогні.
02
Всипати, помішуючи, борошно і блендером довести суп до стану пюре.
03
Приправити карі, сіллю і медом. Потім додати, помішуючи, сметану і дрібно натерту моркву, що залишилась. Більше суп-пюре не кип'ятити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores