
Печиво з капустою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cabbage
300 г.
7 Flour 1kg
200 г.
Homemade Butter
100 г.
KhMZ Sour Cream 20%
1 ст. л.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Dobryk Baking Powder
0,5 ч. л.
Eco Roman Cumin 15g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Капусту нашинкувати дуже тонко.
02
На сковороді розтопити 2 ст. л. вершкового масла.Викласти капусту, тушкувати на маленькому вогні під кришкою приблизно 30 хвилин, до повної м'якості. Наприкінці посолити, поперчити і додати розтертий кмин. Готову тушковану капусту остудити.
03
У ємність покласти борошно, розпушувач і 1/2 ч. л. солі. Туди ж додати порізане шматочками масло.
04
Масло з борошном перетерти в крихту.
05
Додати капусту і все ретельно перемішати.
06
Додати сметану і яйце, добре вимішати ложкою.
07
Потім зліпити руками в кулю. Тісто виходить м'яке, пружне і злегка липке. Поставити в холодильник на 30 хвилин.
08
Стіл або дошку трохи посипати борошном, викласти тісто. Розкачати тісто в товстий пласт товщиною приблизно 1 см. Вирізати формочкою або келихом кружки.
09
Викласти заготовки на деко, застелене пекарським папером. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати приблизно 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)