Запечена картопля по-французьки - Image

Запечена картопля по-французьки

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Свій повсякденний раціон без картоплі не уявляють жителі багатьох країн по всьому світу. А багато національностей взагалі вважають картопля своїм стратегічним продуктом. На Україні картопля визнана взагалі національним продуктом. Батьківщиною картоплі між іншим є Південна Америка . З того моменту , коли картопля поширився за межі своєї історичної батьківщини - Америки він зайняв провідну позицію в національних кухнях всього світу. Картопля входить до складу багатьох страв. Сьогодні ми вам пропонуємо ще одне прекрасне і недороге блюдо , основою якого є картопля. Запечена картопля може бути універсальним гарніром або ж повноцінним самостійним блюдом.

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

600 г

Chicken Fillet

400 г

Pink Tomato in Packing

400 г

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

350 г

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

10 мл

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити, очистити і нарізати тонкими скибочками. Деко або форму змастити олією, викласти на дно скибочки картоплі. Додати за смаком сіль і перець.

02

Куряче філе зварити до готовності в підсоленій воді, потім охолодити. Покласти курку в чашу блендера і подрібнити. Додати майонез і добре перемішати. Викласти курку на картоплю.

03

Духовку розігріти до 200 градусів. Помідори помити, також нарізати тонкими скибочками і покласти на курку. Сир натерти на крупній тертці і покрити шаром сиру помідори.

04

Деко або форму поставити в розігріту духовку, запікати близько 15 хвилин, а потім знизити температуру до 150 градусів і запікати ще близько 30 хвилин. Подавати, прикрасивши зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Airy charlotte

Airy charlotte

8

1 h