Рагу по-ірландськи - Image

Рагу по-ірландськи

Number of servings: 6Cooking time: 2 h 30 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Точно не відомо, хто і коли приготував рагу, але тим не менш це не заважає йому бути бажаним на будь-якому столі в різних країнах. З французького рагу перекладається як "збуджувати апетит ". І не дарма. Адже таку смачну страву не залишить байдужим нікого. Вона дуже легка, але в теж час і поживна. Тому й існує так багато різних рецептів страви з різними нововведеннями. Рагу по- ірландськи - це приємна страва з овочів і м'яса. Баранина як ніщо краще підходить до цієї страви. Її соковитий смак просочує все рагу, і ви вже не зможете втриматися, щоб не спробувати його. Страва має такі насичені аромати, що ви не зможете, щоб не з'їсти хоча б маленьку порцію. Порадуйте своїх близьких такою приємною стравою.

Ingredients for the recipe

Salad Sunflower Oil 500ml
83.99 - 86.99

Salad Sunflower Oil 500ml

500 ml

Ingredients

Salad Sunflower Oil 500ml

3 ст. л.

Young Onions

3 шт.

Rosemary

1 гілочка

Lamb Rib

1,5 кг.

Garlic

6 зубчиків

Carrots

4 шт.

Parsley 70g

4 гілочки

Packed Potatoes

10 шт.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Овочі помити, почистити і нарізати великими шматочками.

02

М'ясо нарізати великими кубиками. Посолити. Обсмажити в глибокій сковороді, на соняшниковій олії з кожного боку по 3 хвилини. Додати в сковороду до м'яса цибулю, моркву, розмарин, готувати 5 хвилин, помішуючи.

03

У сковороду додати 600 мл. окропу, перемішати, довести до кипіння, приправити за смаком. Зменшити вогонь, додати картоплю, готувати при закритій кришці 2 години. Після, додати 3-4 кубики льоду, зняти ложкою жир зверху, довести до кипіння, додати подрібнену зелень.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Ірландський кекс з родзинками

Ірландський кекс з родзинками

4

1 h 40 min