
Качка в медовій карамелі з яблуками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Roldrob Frozen Duck Fillet 500g
2 шт.
Oranges 1kg
2 шт.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
2 шт.
Garlic
1 шт.
Red Chili Pepper
1 шт.
Fresh Mint Bundle 50g
1 г.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
1 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
5 г.
Semerka Flower Honey 600g
60 г.
Chong Soy Sauce 1l
40 мл.
Homemade Butter
20 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Качку промити під холодною водою, по всій шкурі обережно ножем зробити розрізи невеликі, натерти сіллю і перцем качку, змастити олією.
02
Поставити на вогонь сковороду, розігріти, обсмажити качку з обох сторін по 1,5 хвилини. Духовку розігріти до 180°С, випікати качку 20 хвилин.
03
Яблука очистити і нарізати великими шматочками, з перцю нарізати дві тонкі пластини, дрібно нарубати.
04
Висипати яблука в невелику каструлю, додати вершкове масло, третину меду, чилі перець, какао, чебрець, всі інгредієнти змішати, обсмажити на середньому вогні 5 хвилин, постійно помішуючи.
05
З апельсинів видавити сік в окрему каструлю, висипати подрібнений часник, поставити на вогонь, випарувати половину рідини. Влити мед, що залишився, і соєвий соус, перемішати, варити на сильному вогні, до консистенції густого сиропу 4 хвилини, після витягнути часник.
06
Дістати качку з духовки, змастити третиною сиропу, випікати при 250°С на верхній полиці 30 секунд. Повторити натирання сиропом два рази з наступним випіканням протягом 30 секунд.
07
При подачі викласти качку і яблука на тарілку, полити соусом, що залишився, прикрасити м'ятою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)